Ta hand om dina fötter

Ta hand om dina fötter

Välkomna allihopa till min blogg I det här inlägget idag så funderade jag lite på om jag inte skulle ta och skriva om det här med medicinsk fotvård i Uppsala med omnejd. Eftersom mina inlägg för det mesta handlar om konst och kultur kände jag att det var dags att skriva om någonting nytt. 

Många av er har även frågat efter en rekommendation på företag som man kan vända sig till ifall man behöver medicinsk fotvård i Uppsala och då kände jag att jag hade något att bidraga med eftersom jag själv har fått medicinsk fotvård i Uppsala på ett företag som heter Åriket Medicinsk Fotvård AB. Jag arbetar som bibliotekarie och rekommendationen till att vända mig till Åriket Medicinsk Fotvård AB fick jag genom biblioterkariekollega och jag kan knappt hitta ord till beskriva hur nöjd jag är med vilken bra hjälp jag har fått för mina fötter! Hur som helst så är alltså Åriket Medicinsk Fotvård AB det företag som jag personligen skulle vända mig till om jag behövde medicnsk fotvård i Uppsala återigen. Hon som driver företaget är verkligen kompetent. Skulle det nu mot förmodan vara så att det är något jag har glömt att ta upp om det här området så får ni i så fall kommentera det nere i kommentarsfältet och så återkommer jag så fort som möjligt. Ha nu en riktigt bra fortsatt eftermiddag och kväll och jag hoppas att den här rekommendationen kommer att vara behjälplig för er alla som uttryckte ett intresse för medicinsk fotvård i Uppsala. 


Kommentarer är stängda.