Eva Klang Friskvård & Underhållning

Eva Klang Friskvård & Underhållning

Som ni alla vet om vid det här laget så arbetar jag inom kulturområdet och jag skriver många inlägg om aktuella konstutställningar och vad som är på gång inom teatervärlden med aktuella uppsättningar på teatern och dylikt. Men så ibland så skriver jag om andra saker här på bloggen för livet består ju av mer än jobbet, eller hur? En kollega och jag pratade om att vi ville testa massage och efter att ha pratat om detta vid några tillfällen beställde vi varsin tid till Eva Klang Friskvård & Underhållning, ett företag för alla som önskar massage i Klippan med omnejd. Vi åkte dit samtidigt och först fick jag massage medan min kollega väntade utanför, och sedan efter en timme bytte vi plats, och efter ett par timmar hade vi båda fått massage och vi pratade sedan på vägen hem hur bra vi tyckte att denna massage var. Min kollega körde bilen och sa att det egentligen var dumt att köra bil efteråt då hon kände sig trött, men på ett behagligt sätt. Däremot hade hon på känn att uppmärksamheten inte var vad den skulle, men som tur var så var det lugnt i trafiken. Jag la mig på soffan när jag kom hem och sov i ett par timmar och hela upplevelsen av denna massage i Klippan var positiv. Jag tycker att denna massage hos Eva Klang Friskvård & Underhållning var det absolut härligaste jag fått uppleva på väldigt länge, och jag har redan bokat in en ny tid för massage och ska dit om en vecka. Så till er följare som bor i Klippan och vill få massage så tycker jag att ni ska gå till Eva Klang Friskvård & Underhållning ni också. 

 


Kommentarer är stängda.