Mamma fick fotvård hemma

Mamma fick fotvård hemma

Hallå och god eftermiddag och välkomna in till blogghörnan! Jag är så glad att ni är så många som väljer att komma hit till bloggen för att läsa alla mina inlägg. Det blir mest inlägg om konst och kultur, men någon gång ibland, som nu, så händer det att jag tar upp andra ämnen på bloggen. Era kommentarer nere i kommentarsfältet får mig att förstå att det här är en blogg som engagerar och berör och det gläder mig verkligen. Nu tänkte jag skriva om ett företag som kan erbjuda fotvård i Kungälv, det är ett företag som min mamma fick fotvård av i förrgår. Företaget som heter Tawan Fotvård gör hembesök och det är en bra service, särskilt för våra äldre medborgare. 

Det är ett företag som inte har så lång erfarenhet av fotvård i Kungälv med omnejd, men inte desto mindre är hon som har startat företaget riktigt duktig inom fotvård och bra på kundservice. Jag tycker att det här är ett företag som det känns bra att få lyfta här i min blogg eftersom min mamma fick så bra hjälp. Det är många som måste få fotvård och som har svårigheter att ta sig in till stan, så därför är denna slags fotvård i Kungälv som gör hembesök en så bra service, så jag hoppas att riktigt många personer i behov av fotvård ska överväga om det inte vore bra att i första hand då vända sig till Tawan Fotvård. Det var inget mer som jag kan komma på att jag borde säga om det här företaget, men givetvis gör jag så att jag petar in en länk i texten som ni kan klicka på om ni vill läsa mer om Tawan Fotvård på deras egen sida. 


Kommentarer är stängda.