Är du intresserad av konst?

Är du intresserad av konst?

Hej igen, känn er varmt välkomnade in till bloggen även idag. Det är så roligt att jag har så många olika saker att berätta om, jag vet att det är många som dag ut och dag in med spänt intresse kommer hit för att få läsa mina inlägg. Även idag har jag en hel del att ta upp och eftersom jag har många följare som intresserar sig för konst så kommer jag att skriva ett inlägg som vänder sig lite mer specifikt till er som vill få veta mer om en konstnär och hennes konst i Mölnlycke med omnejd, det är konstnären Kajsa Stamenkovic jag ska tala om, henne får ni inte missa! 

Jag är inte så där väldigt mycket för abstrakt konst, men det är ju en smaksak. Jag tycker om när jag kan se vad tavlorna föreställer, och det kan jag när jag tittar på tavlorna som Kajsa Stamenkovic har målat. Det är ofta motiv med djur eller natur, ofta härifrån Västkusten. Det gör det extra roligt för oss som intresserar oss för konst i Mölnlycke att man kan känna igen en del av motiven. Kajsa Stamenkovic finns till för alla som intresserar sig för konst i Mölnlycke eller någon annan del av Göteborgsområdet, hennes passion är oljemåleri och hon har konstverk i olika prisklasser till försäljning. Jag är rätt så säker på att denne konstnär har konst som passar de flesta utifrån deras önskemål och behov. Jag rekommenderar er att ni tar kontakt med henne eller går på någon av hennes utställningar, du kan också få tips och råd av henne om du är osäker på vilken tavla som skulle passa dig. 


Kommentarer är stängda.